AK Parti'de Afyonkarahisar milletvekili adaylarının ilan edilmesinden sonra parti tabanı tepkili!..

Afyon Yerel Basın'da Ahmet Uçmak'ın özel haberine göre;

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun geçtiğimiz hafta Zafer Kent Meydanında bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına, bütğn teşkilat mensuplarının katılım göstermesi çağrılarına rağmen 50 kişilik bir grup katıldı, AK Parti milletvekili adaylarının büyük kısmı SKM açılışına bir bakanın katılmasına rağmen gelmeyerek tepkisini ortaya koydu.

Genel Merkezin yanlış yönlendirildiğinin ve listelerin bu yanlış yönlendirme ile yanlış oluşturulduğuun söyleyen AK Partili bir teşkilat üyesi "Partimize yıllarını vermiş adaylarımız listeye alınmadı. Listeye alınmayan kardeşlerimiz tabanda ve halkımızda karşılığı olan kişiler. Bundan dolayı da liste heyecan yaratmadı. Bakan beyin katıldığı SKM açılışına bile 70-80 kişi zoraki geldi" dedi.

Afyonkarahisar halkının ve AK Parti tabanının Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ve bağlılığının bilindiğini, Afyon'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ezici bir oy verileceğini belirten AK Partililer "eğer bu tepkiler büyürse AK Parti Afyon'dan 3 vekil çıkaramaz, partinin il başkanlığı ve teşkilatının çok fazla çalışması gerekiyor, ama bu irade şu anda görülmüyor " diyor.

Haber: AHMET UÇMAK