1947’de Güney Kore’de kurulan Hyundai Grubu başlangıçta bir inşaat şirketidir. Çok kısa sürede otomotiv sektöründe üretime başlayarak başarıyı yakalar. Hyundai şirketler grubu, otomobillerinde kullandığı teknolojiler sayesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam eder. Hyundai Accent Era da Türkiye’de üretilen otomobil modellerinden biri olarak öne çıkar. Hyundai otomobiller Güney Koreli otomobil tasarımcısı tarafından satışa sunulur. Hyundai Accent modelleri;

  • 2000 öncesi yumurta kasa,
  • 2000-2003 arası milenyum kasa,
  • 2003-2006 arası admire kasa
  • 2006 yılından sonra üretilenler için era kasa olarak adlandırılır.

 

Hyundai Accent Era önden motorlu ve çekişli olarak tasarlanır. Küçük sınıf otomobil segmentinde yer alır. Farklı motora sahip Hyundai Accent Era dizel ve benzinli olarak üretilir. Yakıt tasarrufu ve performansı ile sürücüsünden büyük beğeni toplar. Hyundai Accent model araçlar 2000 yılında İsviçre'de düzenlenen rallide önemli bir başarıya imza atmıştır.

Hyundai Accent Era ile Yeni Yollar Keşfetmeye Hazır Olun!

Hyundai Accent Era Türkiye’nin en sevilen otomobil modellerinden biridir. Dizel ve benzinli olarak üretilen motorlar farklı şanzımanlarla kombine edilir. Bunun sonucunda başarılı performanslara ulaşılır. Konfor ve güvenlik donanımları itinayla geliştirildiği için maksimum verim sağlar. Ferah bir kabin atmosferine sahip otomobil, sürüş keyfi yaşatır. Hyundai Accent Era 1.4 veya Hyundai Accent Era 1.5 dizel, genellikle filolar tarafından sıklıkla tercih edilir. Yakıt deposu hacmi 45 litredir. Hyundai Accent Era otomatik vites hizmeti yenilenen teknoloji ile artık dizel motorlarda da hizmet sunar. Bir diğer yenilik ise aracın 1.4 ve Hyundai Accent Era 1.6 otomatik benzinli motorlarda alınabilen otomatik şanzımanın artık Hyundai Accent Era 1.5 crdi -VGT dizel motorla da mümkün olmasıdır. Motor gücü 63 olan Hyundai Accent Era otomobil pratik ve sağlam bir kullanıma sahiptir. Accent Era’nın 110 beygir gücündeki dizel motoru dört kademeli yeni otomatik şanzımanı ile 100 km’de ortalama şehir içinde 5.9 litre yakıt tüketir. Şehir dışında yakıt 4 litre gibi rakamlara kadar düştüğü için ciddi yakıt performansı sağlar. 390 litre bagaj kapasitesine sahip otomobil, kalabalık aileler için idealdir. Isofix ve sis farı, değişken zamanlamalı supap kontrol sistemi, hıza duyarlı ve elektrikli direksiyon gibi özellikleri bulunur. Ergonomik sürücü koltuğu ve otomatik cam kontrolü sayesinde daha konforlu bir sürüş imkânı sunar.

 

İkinci El Hyundai Accent Era’nın Avantajlı Fırsatlarını OtoSOR ile Yakala!

Trafikte aktif olarak yerini alan Hyundai Accent Era şehirlerarası ve şehir içinde sürücüsüne konforlu bir yolculuk sunar. Geniş arka diz mesafesi sayesinde özellikle uzun yolculuklarda rahat bir kullanım sağlar. Temiz ve bakımlı Hyundai Accent Era 2. el aracınıza OtoSOR güvencesi ile sahip olabilirsiniz. Size özel sunulan taksit fırsatlarını hemen değerlendirebilirsiniz. Farklı donanım paketlerine sahip 2. el Hyundai Accent Era modelinin sahip olduğu özelliklere ve renk seçeneklerine göre de arama yapabilirsiniz. OtoSOR’un uzman ve geniş kadrosundan Hyundai Accent Era fiyatları için bilgi alabilirsiniz. OtoSOR’un senetle araba seçeneği ile anında her zevke ve ihtiyaca uygun Accent Era sahibi olabilirsiniz. Alacağınız otomobilin kilometresi, üretim yılı, tramer kaydına ulaşabilir, OtoSOR’un anlaşmalı ekspertiz firmaları aracılığı ile avantajlı fiyatlarla aracınız hakkında daha kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz. 2. el satılık Hyundai Accent Era modelleri arasından birini satın alırken %30 peşinatla 48 aya varan ödeme kolaylığı avantajını kullanabilirsiniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra gün içerisinde Hyundai Accent Era model aracınızı alabilirsiniz.