Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı Avukat Şükrü Sarıdere, Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni Fm (98.1) ortak yayınına konuk oldu.


Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi aday adaylarını Afyonhaber stüdyolarında konuk etmeye devam ediyor. Afyonhaber Tv’nin konuğu Afyonkarahisar Yeniden Refah Partisi Milletvekili Aday adayı Avukat Şükrü Sarıdere oldu. Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Afyonkarahisar’ın en çok dinlenilen radyosu Armoni FM (98.1) de de canlı olarak yayınlandı.  Aday adayı Sarıdere kendini tanıtarak gündemdeki siyasi konulara dair önemli açıklamalarda bulundu. Yoğun bir kitleyle izlenilen programda Sarıdere, milletvekili seçilmesi durumunda Afyonkarahisar ve ilçelerinde yapılacak projelerini anlattı. 


“MİLLİ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARTMAYAN TEK PARTİYİZ” 
Sarıdere “Önümüzdeki seçim çok önemli bir seçim. Biz Cumhur İttifakının bir üyesi olarak kendi yerimizi belli ettik. Bundaki amacımız ve gayemiz şudur, milli görüş gömleğini çıkartmayan tek parti biziz. Bugüne kadar hep bu vaziyette konuştuk. Bugünde yine Milli Görüş çizgisinde milletimizin, memleketimizin bekasını, devamlılığını, sürekliliğini talep etmekteyiz ve aynı zamanda partimizin, Necmettin Erbakan hocamızın çizdiği yolda tam bağımsız bir Türkiye nasıl olunabilecekse ona hizmet etmek istemekteyiz” ifadelerini kullandı. 


PROJELERİNİ TEKER TEKER ANLATTI
Sarıdere, Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde yapılacak olan projelerini vurgulayarak teker teker anlattı. Şuhut’ta da patates üretiminin dünya standartlarında üst seviyede olduğunu belirterek şöyle devam etti. “Şuhut’tan devam edelim. Biraz önce anlattığım Sultandağı’nda kiraz neyse Şuhut’umuz için patates de budur. Şuhut gibi patates üretiminde dünya standartlarının yüksek seviyelerine ulaşmış bir belde de nasıl patates cipsi fabrikası olmaz. Bugüne kadar niye açılmamış bu da bir soru işareti. Biz bunu açacağız. Biz insanlara yanlış yatırımlar yaptırtmayacağız”