MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç, Afyonkarahisar 2. Amatör küme B grubunda mücadele eden Ataköy  Gençlikspor ile Halımoru Gençlikspor maçı öncesinde her iki takım futbolcularına da baklava ikramında bulundu.

Hafta sonu oynanan ve Halimoru Gençlikspor’ un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan maç öncesinde stada giden MHP Milletvkili Aday Adayı Yücel Genç önce her iki takıma da başarılar diledi sonra baklava ikramında buludu Genç yaptığı açıklamada, ‘ Ülkemizde sporun gelişmesi için öncelikle yerel liglere önem vermemiz gerekiyor. Yerel liglerde ve altyapılarda başarılı sporcular yetiştirdiğimizde ülke sporumuzda gelişecektir. Şu anda burada mücadele eden çocuklarımıza destek verdiğimizde çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum’ dedi. 

Yücel Genç’in maç öncesinde baklava ikramına her iki takım oyuncuları da memnuniyetlerini dile getirdiler.

Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı Yücel GENÇ iftar yemeğinde Ticaret Borsası yönetimi ile  bir araya geldiler. 

Ticaret Borsası Mehmet MÜHSÜRLER ve yönetimi ile Afyonkarahisar Serbest Muhasebe ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Erdal SAYAR da  hazır bulunduğu yemekte Aday Adayı GENÇ ‘’ öncelikle bugün iftar programında emeği geçen başta Ticaret Borsası Başkanım Mehmet MÜHSÜRLER ve yönetimine teşekkürlerimi sunuyorum. Aday Adaylığımı açıkladığım günden bu güne kadar benden desteğini esirgemeyen Ticaret Borsası Başkanım ve yönetimine yakın ilgi ve alakalarından dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Ziyaretlerimiz her gün devam ediyor. Odalar , dernekler ve halkımız ile bir araya geliyoruz. Partimize ve şahsıma olan yoğun ilgi ve teveccühleriyle karşılaşıyoruz. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler ilimiz ve ülkemiz için milat niteliği taşımaktadır. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ Bey’in ifade ettiği gibi Yeni Yüzyılda Güçlü Devleti Hep Birlikte Kuracağız. İnşallah Güçlü Devletin Temellerini de yapılacak seçimlerde en az 3 Milletvekili ile Afyonkarahisar’dan başlatacağız. Güçlü MHP Güçlü Türkiye İdeallerimizi ve Geleceğin Lider ülkesinin inşasını beraber yaşayacağız. ‘’ dedi.