AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv ve Armoni FM (98.1) ortak canlı yayınına konuk oldu. 

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi gündeme dair seçim öncesi siyasilere vatandaşın merak ettiği soruları yöneltmeye devam ediyor.14 Mayıs seçimi öncesi Ak Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay'da sorulan soruları yanıtladı.

"ÖNCE MİLLET, ÖNCE MEMLEKET"
Uluçay Cumhur ittifakının önemine değinerek şunları söyledi "Her geçen gün Cumhur ittifakı genişliyor Vatanını milletini seven Genel başkanlar ve siyasi partiler Cumhur ittifakında birleşiyorlar. Tabiki bu birleşimi, birlik ve beraberliği çekemeyenler ve kendi ittifakları, kendi pazarlıkları gibi tavizler verildi hüdapara veya diğer partilere göre bu şekilde yorumlayanlar olabilir ama biz sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde veCumhur ittifakının genel başkanlarının da destekleriyle böyle bir kapalı kapılar arkasında yapılan pazarlıklar yada genel başkanların teklifleri vs.yok. Biz birlik beraberlik içerisinde ülkeyi yöneten ve ülke menfaatlerine ne gerekirse bunu yapan bir partiyiz. Önce millet, önce memleket" ifadelerini kullandı. 

Haberin detaylarına Afyonhaber Tv Facebook ve Youtube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.