“750 BİNE YAKIN VATANDAŞIMIZA SESİMİZİ ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv canlı yayınına konuk oldu.

Program bir çok izleyici tarafından ilgiyle izlenirken çok sayıda paylaşım aldı. 
Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş’ı konuk etti. 14 Mayıs seçimlerine ve gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda Saadet Partisinin seçim faaliyetleri hakkında önemli açıklamalarda bulunuldu.

“VATANDAŞIMIZIN SORUNLARINA ÇÖZÜM NOKTASINDA YOĞUN GAYRETLE ÇALIŞIYORUZ”
Afyonkarahisar Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş Saadet Partisinin çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, vatandaşların sorunlarını dile getirme ve çözümü noktasında yoğun gayretle çalıştıklarını belirtti. Karataş “Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’da çalışmalarımıza yoğun gayretle devam ediyoruz. 50 yılı aşkın bir hareketin temsilcisi olarak bugün Saadet Partisi Milli görüşün son temsilcisi olarak çalışmalarına gayret gösteriyor. Afyonkarahisar’da olduğu gibi tüm Türkiye’de de çalışmalarına devam ediyor. Bizlerde Afyonkarahisar’da hem seçim odaklı çalışmamız hem de gündemin, vatandaşımızın problemlerini sahaya aktarma noktasında hem de o sorunların çözüm önerileri ifade etme noktasında gerekli kurumlara gösterilme noktasında gayret ediyoruz” dedi. 

“750 BİNE YAKIN VATANDAŞIMIZA SESİMİZİ ULAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Afyonkarahisar’da seçim çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Karataş “Seçim sürecindeyiz malumunuz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz 14 Mayıs tarihinde inşallah kazasız belasız bir şekilde bu seçimi atlatmayı nasip etsin rabbimiz. Çok önemli bir seçime gidiyoruz, bu seçim sürecinde de biz çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Tabi Afyonkarahisar ciddi sayıda belde ve köyü olan kentimiz, şehrimiz. Dolayısıyla bu sahada çalışma yapmakta ciddi anlamda zorlaşıyor. Biz bütün vatandaşlarımıza 750 bine yakın vatandaşımıza sesimizi, sözümüzü ulaştırma noktasında gayret sarf ediyoruz” ifadelerini kullandı. 


Haberin detaylarına Afyonhaber Tv Facebook ve Youtube kanalları üzerinden ulaşabilirsiniz.