"NİTELİKLİ ADAYLARIMIZIN OLMASI BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI"


Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yusuf Onur Seçme Gazeteci Yüksel Elçi’nin hazırlayıp sunduğu Özel Gündem Programında Afyonhaber Tv canlı yayınına konuk oldu.

Afyonhaber Tv stüdyolarında gazeteci Yüksel Elçi Afyonhaber stüdyolarında Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Yusuf Onur Seçme'yi konuk etti. Gündeme dair önemli konuşmaların olduğu programda siyasi konularda Millet İttifakının mevcut seçim çalışmalarıyla alakalı da konuşuldu.

"NİTELİKLİ ADAYLARIMIZIN OLMASI BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞI"
İl başkanı Seçme, Afyonkarahisar'Da da seçim çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirterek milletvekilliği aday adaylığına başvuruda bulunanların başarısına değindi "Seçim sürecinde bilindiği sürece Millet ittifakı olarak ortaklaşa Cumhurbaşkanı adayımızın aday tanıtımı gerçekleştirildi. Yüksek seçim kuruluna başvuruldu ve kabul edildi, bununla ilgili bir problem yok. Afyonkarahisar'da da genel merkezler aracılığıyla çeşitli çalışmalar yapılmakta. Afyonkarahisar'da 12 tane aday adayımız var hepsi birbirinden kıymetli, başarılı kişilerden oluşmakta. Listemizde dolu dolu nitelikli adaylarımızın olması bizim için bir gurur kaynağı. 

"ADAY ADAYLARIMIZ BELİRLİ KRİTERLERDE GENEL MERKEZ TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLECEK"
Seçme başvuruda bulunan aday adaylarının genel merkez tarafından belirli kriterlere bakılarak değerlendirileceğini söylerek "Genel merkezimizin önümüzdeki süreçte bir değerlendirmesi olacak sıralama bakımından. Yapılan çalışmalarda, mutlaka bölgesel konular gündeme gelecek, daha önceki konular gündeme gelecek değerlendirilecek" ifadelerini kullandı.

Haberin detayları Afyonhaber facebook ve youtube kanalında...