BİRLİKTİR AFYONHABER TV'YE KONUK OLDU
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday adayı M. Emin Birliktir Afyonhaber Tv stüdyolarında Gazeteci Yüksel Elçi'nin hazırlayıp sunduğu gündem özel programına konuk oldu.


Afyonhaber Tv stüdyolarında Gazeteci Yüksel Elçi'nin hazırlayıp sunduğu Gündem Özel Programının bu haftaki konuğu Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Aday adayı M. Emin Birliktir oldu. Gündeme dair önemli konuların konuşulduğu Afyonhaber tv ve Armoni Fm ortak yayınında, gündeme dair önemli noktalara değinildi. Programın başlamasıyla Aday adayı Birliktir öncelikle kendini tanıttı. 

"BU SEÇİM C0UMHURİYET TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ"
Birliktir 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin tarihin en önemli seçimlerinden birisi olduğunu söyleyerek şu şekilde konuştu. "Bu seçim cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birisi. Doğruyla yanlışın seçimi gibi görüyorum ben şahsen, bilindiği gibi ben muhafakar bir adamım. Millet ittifakının söylemlerine baktığımızda bu güne kadar yapılan din islam adına milliyetçilik adına, savunma sanayii adına, yatırımlar adına neredeyse hepsini silip süpürecek gibi konuşmalar yapıyorlar" dedi. 

"BÜYÜK MARKETLER ESNAFLARIMIZI ETKİLİYOR "
Büyük marketler zincirlerinin esnaf ve sanatkarı etkilediğini söyleyen Birliktir "Hiç birimiz süpermarket ve alışveriş merkezlerine karşı değiliz. Vatandaşımız hangisi en iyisi, hangisi en ucuzuysa onu alsın. Ama diğer taraftan mahallenin esnafını da koruyacak bazı tedbirler alınması lazım. Mahallede adım başına market zinciri görüyoruz. Esnaf ve sanatkarımız bazı sıkıntıya giriyor. Bu bir sosyal facia aslında toplumu daha da ucuzlandıralım derken sosyal bir patlamaya yol açacağız. Bir 3 harfli market zincirinin genel müdürü çıkıp biz yüzde 2 kar ediyoruz derken devlet ve hükümetle alenen dalga geçtiler" ifadelerini kullandı. 

"İYİ PARTİ BARAJI GEÇEMEYECEK"
Yapılacak seçimde İyi Partinin baraj altında kalacağını iddia eden Birliktir "Sizlerin stüdyonuzda iddia da bulunuyorum. İyi Parti yüzde 99 barajın altında kalacak.  Bu yaptığı şeyden dolayı ben şuan için barajın altında düşünüyorum. Afyonkarahisar'a gelince 6 milletvekilimiz var benim gönlümden geçen 6'ya 0. 15 Mayıs sabahında 4 milletvekili AK parti 1 milletvekili Milliyetçi Hareket Partisi, 1 Milletvekili barajı aşarsa İyi Parti değilse Cumhuriyet Halk Partisi diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.