KAYNAK: KARAR Gazetesi

 Cübbeli Ahmet Hoca o tarihi işaret ederek herkesi korkuttu.

İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın o açıklamaları…

6 Şubat 2023 tarihi Türkiye'nin kara günü olarak tarihe geçti. Saat 04.17 sularında meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem birçok şehri enkaza çevirirken öğle saatlerinde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki 2 deprem tam 11 şehri yerle bir etti. Türkiye dört bir yandan sallanırken 27 Şubat 2023 tarihinde saat 12.04 sularında meydana gelen Malatya Yeşilyurt depreminde ise hasar gören birçok binada yıkıldı. Meydana gelen deprem felaketinin ardından pek çok kişi farklı iddialar gündeme getirirken Cübbeli Ahmet Hoca da o tarihi işaret ederek herkesi korkuttu. İşte Cübbeli Ahmet Hoca'nın o açıklamaları…

CÜBBELİ AHMET HOCA MART AYI İÇİN UYARDI

Deprem ülkesi olan Türkiye'de büyük depremler meydana gelirken 6 Şubat 2023 tarihi de Türkiye'nin kara günü olarak tarihe geçti. Uzmanlar deprem felaketi hakkında açıklamalarda bulunurken yeni depremler için de uyarılar yapılıyor. Cübbeli Ahmet Hoca ismi ile tanınan Ahmet Mümtaz ünlü herkesi korkutan Bir açıklamada bulundu. Mart ayını işaret eden Cübbeli Ahmet Hoca, Mart'ın 14'ünü 15'ine bağlayan gecenin önemli olduğuna değindi.

TAKVİMDEN TESPİT ETTİ

Mart ayına girdiğimiz bugün de korkudan açıklamalar da Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. Mart ayının 14'ünü 15'ine bağlayan gecenin önemli olduğunu vurgulayan Ahmet Hoca, bu konu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Rumi takvimine göre ilk Çarşamba olduğuna değinen Ahmet Hoca, takvime bakarak tespit yaptıklarını aktardı. Senede iki Çarşambaya dikkat çektiklerini vurgulayan Ahmet Hoca, “Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri size aktarıyorum. Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart’ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı’yı Çarşamba’ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum. Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart’ı 15 Mart’a bağlayan geceye dikkat edelim.” sözleri ile herkese uyardı.
 

O TARİHLER HERKESİ KORKUTTU

14 Mart'a 15 Mart'a bağlayan gece için önemli uyarılarda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, kendisinin astrolog ya da gökbilimci olmadığını ifade ederek ulemalara baktığını vurguladı. Orada yazan velilerin söylediklerine aktardığına dile getiren Ahmet Hoca, “Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun.” şeklinde konuştu.