İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından başlatılan, %75'i Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref OLGUN tarafından karşılanan “İyilik Evlerı̇” projesi kapsamında altıncı tır da yola çıktı.

112 ailenin barınacağı bu evlerin malzemelerinin büyük çoğunluğu  İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref OLGUN tarafından karşılanarak, tırlara yüklendi. 

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Av. Hakan Şeref OLGUN, " Genel Başkanımızın tüm teşkilatlara talimat verdiği husus vardı. Deprem olan bölgelerde çadır kentler kurma konusunda, bizde il başkanımız öncülüğünde Afyonkarahisar Teşikilatı olarak Maraş merkez'de bir çadır kent kurmak üzere yola çıktık. Bu Tır'lar onların malzemelerini taşıyor. İşallah yarın bu malzemeler ile çadır kenti kuracaz. Tüm donanımı ile Yatağı, Sobası her şeyi ile tam tekmil olacak" dedi.

 İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısrlıoğlu; "Biz Afyonkarahisar İl Başkanlığı olarak 6 Şubat'da Ülkemizi büyük yasa boğan büyük affetlerle etkilenen buı 11 İlimize Afyon'dan İl Başkanlığımızın Koordinasyon merkezinden, içinde bulunduğumuz bina'dan 11 Tır yardım gönderdik. Şimdi gönderdiğimiz bu son yardımlar 5 Tır'la beraber "İyilik Evleri" adı altında oluşturmuş olduğumuz, o bölgede yaşayan insanlarımızın tamamının nerdesye evlerinin önündeki hayvan kulübelerine kadar yıkıldığını hasar gördüğünü tespit ettik. Ona bağlı olarakta arada yaşayan insanlarımızın barınabileceği rahatlıkla içinde otorup dinlenebileceği bir yaşam alanı oluşturulması noktasında plan ve projelerimizi yaptık. 112 Tane İyilik Evi adı altında bugün yüklemiş olduğumuz son Tır'ımızla beraber 5 Tır'lık İyilik evi malzememiz yarın sabah itibari ile Kahramanmaraş merkezde Genel Merkezimizin kooordinasyonu tarafından oluşturulan alana kurulumuna başlıyacaz" dedi.


HABER: VİDEO:  "AHMET UÇMAK"