Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Miraç Kandili'nin huzura vesile olmasını temenni ederken, ülkemizde yaşanan deprem felaketi ile ilgili olarak; "Allah bize böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında, İslam dininin güzel ahlakı, doğruluğu, dürüstlüğü, sevgiyi ve saygıyı esas aldığını ifade etti.

Tüm İslam Âlemi'nin Miraç Kandili'nin hayırlara vesile olmasını temenni eden Köksal, "Bu mübarek gecenin ve edilen duaların ülkemizde huzura, barışa, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Miraç, Müslümanlar'a verilen bir hediyedir.  Miraç, hem yükselmeyi, hem de mucizeyi ifade eder. Ne yazık ki, günümüzde kimi hırslar hoşgörünün önüne geçmiş, haksızlık, hukuksuzluk yoksulluk ve zulüm artmıştır. Bu ortamda, gönülleri yumuşatan, kardeşliği, dostluğu pekiştiren Miraç Kandili'ni idrak ediyoruz. Miraç'la birlikte anlaşılması gereken mesaj ise, birleşmek, bütünleşmek ve Yüce Yaratıcı'ya yakınlaşmaktır. Miraç Kandili, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyamızda huzurun gelmesine vesile olsun. Bu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun. Bu vesileyle bir kez daha deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." şeklinde konuştu.