Millet İttifakı partilerinin il başkanları Keşkek davetinde bir araya geldi. Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, Millet İttifakı üyelerini ağırladı

Şuhut Keşkek Evi’nde düzenlenen davete; DP İl Başkanı Hikmet Bülbül, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Saadet Partisi İl Başkanı Beytullah Karataş, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş ilçe başkanları ve üyeleri katıldı.

Programın ev sahipliğini yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş şunları kaydetti: “Türkiye seçim havasına girdi. Biliyorsunuz keşkek, Afyonkarahisar’ımız için önemli bir yiyecektir. Düğünde, bayramda, mevlütte, tüm özel günlerimizde sofralarımızda yerini alır. Keşkek; birlik beraberliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı temsil eder. Bizler ittifak ortaklarımızla bir araya gelerek ülkemizin yakında kavuşacağı güzel günleri konuştuk. Türkiye artık bir seçim havasına girdi. Biz de Millet İttifakı olarak sürekli istişare halindeyiz. Bu ayki toplantımızı Şuhut’ta yapmayı tercih ettik. Şuhut tarihimiz açısından önemli bir konuma sahip. Kurtuluş savaşımızın başlangıcının yapıldığı yer. Millet ittifakı olarak seçim startını buradan başlatmak istedik.”