Milletvekili Av. Burcu Köksal, oda başkanlarına hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de sorunları birinci ağızdan dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, oda başkanlarına hem hayırlı olsun ziyaretinde bulundu hem de sorunları birinci ağızdan dinledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, bir süre önce yapılan genel kurullarla göreve seçilen oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

SORUNLARI DİNLEDİ

Milletvekili Burcu Köksal, CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız ve beraberindeki partililerle birlikte ilk ziyaretini Afyonkarahisar Sebze ve Meyveciler Odası'na gerçekleştirdi. Göreve tekrar seçilen oda başkanı Veysel Gök'e hayırlı olsun dileğinde bulunan Köksal, sektörün sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Afyonkarahisar Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odasını ziyaret ederek güven tazeleyen oda başkanı Mehmet Karagöz'e hayırlı olsun dileğinde bulunan Köksal burada da sektörün sorunları hakkında istişarede bulundu.

Milletvekili Köksal; Afyonkarahisar Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Suat Diler, Afyonkarahisar Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Yılmazslan, Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün ve Afyonkarahisar Muhtarlar Derneği Başkanı Suat Uygur'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sorunları ve talepleri dinledi.

Milletvekili Burcu Köksal ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar İl Tapu Müdürü ve çalışanları ziyaret ederek tapudaki uygulamalar ve çalışmalar hakkında bilgi alıp hayırlı ramazanlar diledi.

KALKINMA ÖNCE YERELDEN BAŞLAR...

Ramazan ayı nedeniyle Zafer Meydanı’nda kurulan stantları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların taleplerini bire bir dinleyen Köksal, "Esnafımızın ekonomik sıkıntılarla boğuştuğu bugünlerde stantlarda bulunan Afyonkarahisarlı esnaf sayısı bir elin parmaklarını geçmemiş keşke bu etkinlikte daha fazla Afyonkarahisarlı esnafımız ve yöresel ürünlerimiz olsaydı. Keşke esnafın bu zor zamanlarında Belediye öncelikle yerel esnafımızı düşünseydi. Kalkınma önce yerelden başlar..." dedi.