Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin’i vatandaşlara tanıtarak rozet taktı.

 Afyonkarahisar ‘ın İscehisar ilçesinde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde  Demokrat Parti Genel Başkanıve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin’i vatandaşlara tanıtarak rozet taktı.

İscehisar ilçesine gelisinde Demokrat Partililerce Karşılanan Uysal ve Ahmet Şahin Konvoy ile aday tanıtımının yapılacağı eski belediye düğün salonunda vatandaşların coşkulu alkışları ile karşılandı.

 Program Aziz Şehitler için Saygı duruşu ve Hep birlikte İstiklal marşının okunması ile Başladı.Demokrat Parti İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Bakır’ın açılış konuşması ile başlayan programda İlçe Başkanı Bakır Vatandaşları selamlıyarak ;İscehisar’a Hizmet noktasında doğru Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ile doğru bir adım attıklarını söyledi.

 Demokrat Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin’de

 İlçemiz İscehisar ve köylerine  en iyi hizmeti kazandıracaklarını,Belediyenin sadece yol,su,alt yapı ile uğraşmadığını ve Kençlerin hep gözlerinin içine baktığını söyleyerek;

 

“İscehisar’a sosyal belediyeciği getireceğiz,Kadınlar için,gençler için,insanlar için çalışmaya geliyoruz.Hiç kimseyi karalama,çamur atma,işini gücünü elinden almaya gelmiyoruz.Biz gönüller yapmaya,gönüllere girmeye vatandaşa hizmetkar olmaya geliyoruz.Önemli projelerimiz var zamanı geldiğinde bu projeleri sizlerle paylaşacağız.

 

Hepbirlikte diyoruz ki, “Bir şey değişecek Herşey değişecek.”Herşey İscehisar için”dedi.

 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’da vatandaşları selamlıyarak,

 

İscehisar siyasetinin önemli bir ivme kaydettiği bu dönemde Ahmet Şahin birlikte yürüdüğümüzde  bir şeylerin değişeceğini ve akabinde her şeyin değişeceğini vurguladı.

 

Memleketimizin dışarıdan ve içerden baktığımızda,istikametini kaybetmiş bir noktada yerelde de yansımaların olduğunu söyledi.

 

“Bu ülkede Hem demokrasine ve hukuk rejimine  hem iktisadi alanda hemde eğitim alanında butun toplumsal alanlarda yep yeni bir Türkiye ortaya koyabildiğimizde, sesimiz gözü Anadolu da olan insanlara’da umut olcaktır.”dedi.

 

Siyasetin içinde zaman zaman iniş ve çıkışların olduğuna da değinen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal;

 

“Dünden bu güne bu ülkeyi yönetmeyi,Kendi adlarına  için değil bu ülkenin evlatları için icraata dönüştüren insanlarız.O insanların evlatlarıyız,Mücadele vermiş dar ağacına yürümüş,Şehitlerin,davanın bayraktarlarıyız.”dedi.

 

Belediyeciğin ehil ,tecrübe sahibi insanların elinde tecrübeli kadro ile yürütüleceğini belirterek,Ahmet Şahin in yıllardır birikim ve tecrübleri ile ve hep birlikte bu yolu aşacaklarına inancının tam olduğunu belirtti.

 

Demokrat Parti Genel Başkanıve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet Şahin’e Yerel seçimlere kadar taşıyacağı Parti rozetini takarak hep birlikte birlik mesajı verdi.

 

Aday tanıtım programına, Demokrat Parti Genel Başkanıve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal,Birçok Belediye Başkanı bürokrat ve gazetecilerin yanı sıra Vatandaşlar katıldı.