Yapılan turnuvalar, oluşturulan takımlar ve gelen güncellemeleriyle beraber CS:GO dünya genelinde oynanmakta olan en sevilen oyunlar arasındadır. Oyunun birçok alanda ödül alması da sevilerek oynandığını göstermekte olan unsurlardandır. Oyunun içerisinde birçok skin bulunduğu gibi aletler arasında özellikle bıçaklar sevilerek kullanılmaktadır. Csgo karambit ise bıçaklar arasında en sevilen ve en sık şekilde kullanılanların arasında yerini alıyor.
1- Gamesatis.com
Türkiye’nin lider oyun epin satış sitesi gamesatis.com, karambit bıçaklarını şuan sektörde en iyi fiyata satan siteler arasında yer alıyor. https://www.gamesatis.com/cs-go-skin bağlantı üzerinden kolayca ürünlere ulaşabilirsiniz.
Oyunda sizlere sunulmakta olan skin’leri değerlendireceğiniz evrede özellikle bıçak almak istiyorsanız indirim günlerini değerlendirmeye özen göstermelisiniz. İndirim günlerinde normal fiyatlarına göre çok daha uygun fiyatlardan bıçakları alabilmeniz ve sizlere verilen görevlerde kullanabilmeniz mümkündür. Yalnız bıçak satan her sitenin indirim günleri ve oranları değişim gösterebilmektedir.
Bu İndirimli Fiyatlar Kaçmaz!
Oyunlarda yer alan skin’leri alacağınız evrede ödeyeceğiniz tutarlar sizin için çok önemlidir. Normalde oyun içerisinden alış satışlarınızı gerçekleştirebileceğiniz gibi farklı güvenilir sitelerden de yapabilirsiniz. Yalnız yaptığınız süre içerisinde ödeyeceğiniz tutarlar seçeceğiniz siteye göre değişim gösterebilir. Csgo karambit gibi bıçaklarda indirim günlerine girdiğimiz için özellikle oyunda bıçak almak isteyen kişiler normalde ödeyecekleri tutarlara göre çok daha uygun ücretlerden alabilmektedir.
Skin’leri kullanacağınız sırada ödeyeceğiniz düşük ücretleri kaçırmamak elinizi çabuk tutmanız gerekmektedir. Elinizi ne kadar çabuk tutarsanız alma imkanınız o kadar rahat olacaktır. Csgo karambit özellikleri sayesinde sayılı olan bıçakların arasındadır. Son derece uygun fiyatlarla satış ve alışlar gerçekleştirilebileceği gibi bu noktada doğru siteleri seçmeye de dikkat etmeniz gerekecektir.
Hem Uygun Hem Güvenilir Hizmet Veren Siteler
Oyun ticaretlerinin gerçekleştirilmesi evresinde en güvenilir şekilde hizmet vermekte olan siteleri seçmelisiniz. Csgo karambit ve farklı skin’leri alacağınız sırada indirim günlerini değerlendirmeniz evresinde her ne kadar birçok site indirim yapıyor olsa da güvenilir platformları da seçmelisiniz. Aksi takdirde aldığınız skin’ler oyun hesaplarınıza yüklenmeyecektir.
Skin, hesap, oyun parası ve karakter alımlarınız sırasında sizlere hizmetlerini veren kaliteli siteleri seçmeniz gerekecektir. Güvenilir ve kaliteli siteler sizlere her zaman en iyi şekilde hizmet vermektedir. Bu sitelerin arasında gamesatis.com ise diğer birçok siteden ayrılabilen nadir platformlardır. Site hem güvenilir hem de indirimli bir şekilde hizmet verir.