Sinanpaşa Düzağaç’ta konser havasında asker eğlencesi

Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, tarafından geleneksel hale gelen asker eğlencesinde 2003/2 tertip gönüllü askerler ve aileleri gönüllerince eğlendi.

Konser havasında geçen gecede asker adayları, Başkan Işıklı’ya teşekkür etti.


Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç Belediyesi tarafından düzenlenen asker eğlencesinde 2003/2 tertip 20 asker gönüllerince eğlendi. Her yıl düzenlenen asker eğlencesine bu yıl da devam ettiren Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, asker adaylarını tek tip kıyafet ile giydirdi. Kasaba halkının yoğun ilgi gösterdiği gecede birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı.

“Allah burunlarını kanatmasın ayaklarına taş değdirmesin”
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, “Belediye başkanı seçildiğim günden itibaren her yıl geleneksel hale getirdiğimiz asker eğlencesinde sizler beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Asker uğurlama milletimizin töresinde, geleneğinde, Anadolu’muzun her bir yerinde yapılmaktadır. Çünkü biz gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz. Yolunuz açık olsun gençler. Rabbim bu gençlerimizi sağlıcakla peygamber ocağına uğurlamayı nasip etsin. İnşallah gençlerimiz bölgenin insanına yakışır bir şekilde vatani görevleri yaparak, burunları bile kanamadan annelerine, babalarına ve ailelerine kavuşmalarını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Başkan Işıklı’ya teşekkür ettiler
Konuşmaların ardından askere gidecek olan gençlere Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye edildi. Gecede ses sanatçısı Osman Öztekin ve Deniz Er tarafından birer konser verildi. Birbirinden güzel eserlerin yer aldığı konserde asker adayları be belde halkı gönüllerince eğlendiler. Asker eğlencesine katılan belde halkı ise Başkan Muammer Işıklı’ya bu organizasyondan dolayı teşekkür ettiler.