Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan Burdur Devlet Hastanesi'nde  aldıkları hemodiyaliz seansı sonrası fenalaşan hastalarla ilgili açıklama yaptı. 

Yalçın Görgöz: 2500 TL tüm emeklilere verilsin Yalçın Görgöz: 2500 TL tüm emeklilere verilsin

Burdur Devlet Hastanesi’nde aldıkları hemodiyaliz seansı sonrası fenalaşan kişilerden 6’sı Afyonkarahisar’daki hastanelerimize sevk edildi. 4’ü Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne, 2’si ise AFSÜ Hastanesi’ne sevk edilen hastalarımızın ziyaret etmek ve durumlarını öğrenmek amacıyla Genel Başkan Yardımcımız Zeliha Aksaz Şahbaz, Bursa Milletvekilimiz Prof. Dr. Kayıhan Pala ve Samsun Milletvekilimiz Murat Çan ile birlikte hastanelerimize ziyaretlerde bulunduk. Devlet hastanesi ziyaretimizde yetkililer tarafından hastaların herhangi biriyle veya yakınlarıyla görüşmemizin mümkün olmadığı belirtildi. Daha sonra yaptığımız AFSÜ hastanesine ziyaretimizde ise sadece 1 hasta yakınıyla görüşebildik. 

CHP heyeti olarak özel hayatın gizliliği ve kişisel verilerin korunmasına son derece özen göstererek kamuya mal olmuş bu olayla ilgili bilgi alma talebimiz karşılanmamış, olayın gizlenmeye çalışıldığı görülmüştür. 

Hastanelerimizde bu tarz olayların yaşanmaması ve vatandaşlarımızın sağlığına zarar gelmemesi için verdiğimiz mücadele her zaman devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi tüm kademeleriyle halkımızın yanında olacaktır.

Editör: Birinci Editör