CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetimi ile birlikte AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Uluçay, “Her zaman iktidar partisi olarak fikirlerinize ve taleplerinize açığız. İnşallah amaç Afyonkarahisar’a bütün memlekete hizmet etmek” dedi.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, yönetimi ile birlikte AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Uluçay, “Her zaman iktidar partisi olarak fikirlerinize ve taleplerinize açığız. İnşallah amaç Afyonkarahisar’a bütün memlekete hizmet etmek” dedi.

CHP Afyonkarahisar il teşkilatı AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Selcen Hıdıroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz katıldı. CHP’den ise Görgöz ile birlikte CHP İl Başkan Yardımcıları Devrim Ölmez, Tuncer Serdaroğlu, İl Sekreteri Sadullah Şahin, İl Saymanı Sezai Yılmaz, Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Merkez İlçe Başkanı Ömer Akyıldız, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Çoğay katıldı.

“Alışkanlıkları değiştirmek istiyoruz”

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Görgöz, “Sayın Başkanım ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve değerli basın temsilcisi arkadaşlarım, yönetici arkadaşlarım bizim ziyaret amacımız AK Parti evet, iktidar partisi evet, biz farklı kurbanları da yaşıyoruz, koşturuyoruz ama Türkiye Cumhuriyeti Devletinin iktidar partisi de şu anda ve bundan yaklaşık 3 - 3 buçuk ay önce Hüseyin Başkan göreve geldi. Biz bu pandemi sürecinden bu yana işte birtakım biliyorsunuz önlemler çok fazla arttı ve kısıtlamalar yükselince çoğalınca çıkamamıştık ama gerçi çok uzun süredir yapılmayan, belki ittifak partileri olaraktan ayrışan bir ülkede bu tür ziyaretler alışılagelmiş değil ama biz bu alışkanlıkları değiştirmek istiyoruz. Uzlaşmak, her zaman dayanışma içinde olmak ve hepimiz Afyonumuz için çalışıyoruz. Afyonumuz için ne yapabiliriz? Birlikte zaman zaman bir araya gelip ortak fikirler ortaya koyarak ilimizin gelişmesi için neler yapabiliriz? bunları konuşmak gerekir. Her şey değişiyor. Artık siyaset yapma biçimi de değişiyor. Yani ülkemizin 83 milyon insanı bir takım malum siyasetin kavgalarından da bıkmış durumda. Biz yaklaşık 1 yıldır görevdeyiz. Biz geçen yıl Mart ayında göreve geldik. O günden bugüne bütün kitle örgütleri, siyasi partilerimizi hiç ayırt etmeden odaları sendikaları ziyaret ediyoruz, dinliyoruz, halkımızı dinliyoruz. Buradan ortaya çıkan bize böyle bir görev de verildi. Aslında tamamen halktan gelen bir şeydir bu. Ve biz bunu severek icra ediyoruz. Yani gelip AK Parti, arkasından MHP’yi ziyaret edeceğiz. Bu görüşmelerimiz umarım devam eder” dedi.

“Tek bayrağımız, tek ülkemiz var”

“Biz bu ülkenin evlatlarıyız” diyen Görgöz konuşmasını şöyle sürdürdü; Hepimizin bir tane tek bayrağımız var, bir tane ülkemiz var. Türkiye Cumhuriyeti devleti onun için ayrımız gayrımız ana noktalar da olamaz zaten. Böyle olduğu gibi de bizim kendi ilimizde Afyonumuz’da ayrışmamız söz konusu olamaz. Fikirlerimiz ayrıdır. Her akıl bir olsa Bilecik'e pazar kurulmaz. Ben CHP’liyim, solcuyum, sosyal demokratım, sol kültürden gelen bir arkadaşınızım, bu çizgimi hep sürdüreceğim, doğru olduğuna inanıyorum. Yurt severim. Aynı şekilde diğer partilerin temsilcileri de farklı şekillerde farklı yollardan farklı düşüncelere sahipler. Birbirimize saygı duyacağız. Birbirimize yerine göre doğrularına doğru değil. Dediğim gibi memleketimiz için ilimizin kalkınması için neler yapabilirizi sürekli görüşmek durumundayız. Ben çok teşekkür ediyorum Başkanımıza.

“Mesele memleket olunca her şeyin önüne geçer”

Hüseyin Ceylan Uluçay da “CHP İl Başkanımız Yalçın Beyin nezaket ziyaretine çok teşekkür ediyorum. Afyonkarahisar olarak birlik beraberlik içerisinde, mesele memleket olunca her şeyin önüne geçen ve bu fikirlere her zaman açık olan bir yapıya sahibiz. Afyonkarahisar Türkiye'de inşallah bütün siyasi partileri ile menfaati memleket olunca birleşen, hiçbir şekilde ayrışmayan ve fikirlerini paylaşabilen bir il olarak inşallah örnek olacağız. Ben başkanımıza böyle bir ziyaretinden dolayı tekrar tüm yönetim kuruluna da arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah sık sık ziyaretlerimizi gerçekleştirerek istişare halinde olacağız. Başkanımızın dediği gibi bayrağımız tek, ülkemiz tek, vatanımız da tek. İnşallah birçok birlik beraberliğimiz ve tek noktamız varken mutlaka fikir ayrılıklarımız olacaktır. Ama saygı ve sevgi çerçevesinde inşallah bu görevleri ifa edeceğiz. Ben başkanıma tekrar teşekkür ederim. Her zaman iktidar partisi olarak fikirlerinize ve taleplerinize açığız. İnşallah amaç Afyonkarahisar’a bütün memlekete hizmet etmek. Bu birlik beraberlik içerisinde hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.