Bolvadin'de AK Parti'den aday gösterilen Halil İbrahim Sevim, sosyal medya üzerinden ilk açıklamasını yaptı.

Gözden kaçırmayın

Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..Fatih Erbakan, AK Parti'ye seslendi!..

Bolvadin'de AK Parti'den aday gösterilen Halil İbrahim Sevim, sosyal medya üzerinden ilk açıklamasını yaptı.



İŞTE O AÇIKLAMA:





Değerli hemşerilerim;

AK Parti Genel Merkezimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile,31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti Bolvadin Belediye Başkan Adaylığı görevini şahsıma tevdi etmiştir.

AK Parti bir dava hareketidir, AK Parti’de bütün vazifeler birer emanettir ve bir bayrak yarışından ibarettir. Bizler de bu bayrak yarışında tarafımıza tevdi edilen emaneti siz değerli hemşerilerimizin dua ve destekleri ile daha ileriye taşıyacağız. Omuzlarımıza yüklenen görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Kadim kentimiz Bolvadin AK Belediyecilikle yoluna devam edecektir. AK Belediyecilik demek, Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği demektir. AK Belediyecilik demek gönül Belediyeciliği demektir. AK Belediyecilik demek hizmet belediyeciliği demektir. Kadim kentimizde yeni doğmuş bir bebekten, 90 yaşına gelmiş bir yaşlımıza kadar toplumun her kesimini ilgilendiren detaylı projelerimizi pek yakında sizlerle paylaşacağız.

KAYBEDECEK ZAMANIMIZ YOK

Bolvadin’imiz için adeta altın bir dönemin içerisindeyiz. Bolvadinli Bakan Yardımcılarımız, İl Başkanımız, milletvekillerimiz, Bolvadin’e vefa borcunu ödeme arzusunda olan, bürokraside ve özel sektörde birçok başarıya imza atmış, her biri kendi alanında uzman olan değerli hemşerilerimiz, güçlü meclisimiz ve teşkilatımızla birlikte, uyum içerisinde hizmet üreteceğiz. Bolvadin’de doğmuş, Bolvadin’de yaşayan ve ekmeğini Bolvadin’de kazanan bir kardeşiniz olarak nereden başlamamız gerektiğinin bilincindeyim.

Bu kutlu görevin şahsıma tevdi edilmesinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, İl Başkanımız Av.Hüseyin Sezen’e, Orman ve Su İşleri eski Bakanımız, milletvekilimiz Prof.Dr.Veysel Eroğlu’na, milletvekillerimiz Av.Ali Özkaya ve Av.İbrahim Yurdunuseven’e, İlçe Başkanımız Av.Ömer Dayı’ya, temayül yoklamalarında vermiş oldukları destek ve duymuş oldukları güvenden dolayı teşkilat mensuplarımıza, saha anketlerinde desteklerini esirgemeyen, Bolvadin gelişmeli, Bolvadin sevinmeli diyen siz değerli hemşerilerime şükranlarımı sunarım. Allah hepinizden razı olsun.

 

Tevazu, samimiyet ve gayret ile,

Haydi Bismillah..

 

Şimdi Vakit Çalışma Vakti