Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yöneticilerini ve MHP’li belediye başkanlarını Ankara’da misafir etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yöneticilerini ve MHP’li belediye başkanlarını Ankara’da misafir etti.

















MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, il yöneticileri ve belediye başkanlarıyla birlikte mecliste MHP grup toplantı salonunda bir araya geldiler. Milletvekili Taytak’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Mehmet Kocacan, Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek ve Ahmet Kahveci, İl Sekreteri Beytullah Bostancı ve belediye başkanları katıldı. TBMM MHP grup toplantısında gerçekleşen istişare toplantısında belediye başkanları yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında Milletvekili Taytak’ı bilgilendirdiler. Ziyaret hakkında bilgiler veren Taytak, “İl yöneticilerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte Ankara’da mecliste bir araya geldik. Bugün belediyeler birliği genel sekreterliğini ziyaret edeceğiz. Orada geçen yıl içerisinde genel sekreterimizden ilçeler ve beldelerimiz için ihtiyaçlarımızı ifade etmiştik. Onlarda hazırlık yaptıklarını bize söylediler. Bu dönem inşallah o hizmetleri almak için buradayız. Belediye başkanlarımızı heybelerine bir şeyler doldurup göndereceğiz” dedi.31 Mart yerel seçimlerinden sonra il teşkilatımızla birlikte tüm belediye başkanlarımızı ziyaret ettik. Son dönemde ilçe ve belediye başkanlarımızla birlikte her ay bir ilçemizde bir beldemizde bir araya geliyoruz. Orada bulunan vatandaşlarımızla da bir araya geliyoruz. Belediye başkanlarımızın yaptıkları hizmetleri yerinde inceliyoruz. Seçimlerden kısa bir süre geçmesine rağmen belediye başkanlarımız vatandaşlarımıza verdiği sözleri yerine getirme noktasında çok ciddi bir çalışma içerisindeler. Bu toplantımızda belediye başkanlarımız bugüne kadar yaptıkları hizmetleri ve yapacaklarını paylaşıyorlar” diye konuştu.

İstişare toplantısının ardın Milletvekili Taytak ve MHP heyeti Türkiye Belediyeler Birliğine geçtiler. MHP heyetini TBB Genel Sekreteri Birol Ekici karşıladı. MHP’li heyetin adına verilen yemeğin ardından Genel Sekreter Ekici MHP’li belediye başkanları ile bir toplantı gerçekleştirdi. Ekici, ziyaretten dolayı Milletvekili Taytak’a ve heyete teşekkür etti. Ekici yıl içerisinde başkanların taleplerinin yerine geleceğini ifade etti.