Antalya'da Gerçekleştirilen Atletizm Şampiyonası'nda Afyonkarahisarlı Sporcular Başarıya Ulaştı


19-21 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası'nda, Afyonkarahisar Mor Beyaz Gençlik ve Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları kürsüye çıkmayı başardı.

Afyonkarahisarlı Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencisi, 400 metrede Türkiye'nin üçüncüsü olurken, Hüseyin Sümer Ortaokulu öğrencisi de 100 metre koşusunda Türkiye'de üçüncülüğü elde etti. Aynı sporcunun Haziran ayında yapılan okul sporları yarışmalarında 300 ve 100 metre koşularda Türkiye şampiyonu olduğu da gururla anıldı.
Eğitim ve Spor Camiasından Tam Destek


Yarışmalardaki başarılı performanslarından dolayı sporcularımız, eğitim ve spor camiasından da önemli ziyaretçileri ağırladı. Özel Eğitim Şube Müdürü Betül Ersöz Özcan, Özerler Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Ebubekir Zorlu, Hüseyin Sümer Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kemal Özdemir, Özel Eğitim Öğretmeni Salih Yeter, Afyonkarahisar Özel Sporcular ve Mor Beyaz Spor Kulübü Başkanı Hanife Yılmaz ile antrenör Oğuz Özavar'ın katılımıyla bir ziyaret gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci'nin de yer aldığı ziyarette sporcularımızla sohbet edilmiş, sporcuların başarılarında rol oynayan idareci, öğretmen ve antrenörlere tebrik ve teşekkürler sunulmuştur.


RTURK