Akrones Termal Otel’de Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ev hanımlarının yaptığı ahşap rölyef sergisi açıldı.

Akrones Termal Otel ev hanımlarına destek olmak için Halk Eğitim Merkezinde kursiyer ev hanımlarının yaptığı ahşap rölyef sergisine kapılarını açtı. Sergi bir hafta açık kalarak Termal Otel misafirlerinin beğenisine sunuldu.

El emeği göz nuru ürünler

Sergi hakkında bilgiler veren Afyonkarahisar Halk Eğitim Merkezi el sanatları öğretmeni Özden Güzel: “ Kâğıt rölyef ve ahşap boya üzerine kurslarımız var. Sergimizdeki tüm ürünleri kursiyer ev hanımlarımızın yaptığı el emeği göz nuru ürünler. Akrones Otelde ürünlerimizi tanıtmak ve satarak gelir elde etmeyi amaçlıyoruz. Rölyef sergisi Osmanlıdan kalan bir sanat Halk Eğitim Merkezinde kurslarımız devam ediyor.”dedi

Sosyal sorumluluk projelerinde hep varız

Akrones Termal Otel Halkla ilişkiler Müdürü Şule Tokpunar’da Akrones Termal Otel olarak tüm sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye çalıştıklarını söyledi. Tokpunar: “Akrones Termal Otel olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda Halk Eğitim merkezinin kadın istihdamına yönelik sergisine kapılarımızı açtık. Sergimiz bir hafta bizimle misafirlerimizin de sergiye olan ilgisi büyük.”dedi.



Mehmet Karakaş - TÜRKELİ Gazetesi