AK Parti’de kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan sonrası senaryolar konuşuluyor. Gazete Duvar internet sayfasında yer alan kulis haberde, AK Parti'de Erdoğansız yeni formül ortaya atıldı. 

4 İSİM VAR!..

Bakan Yerlikaya'dan yatırımlara destek istediler Bakan Yerlikaya'dan yatırımlara destek istediler

Haberde, AK Parti'de Tayyip Erdoğan’ın yerine düşünülen 4 isim gündeme getirildi.

GÖZLER AK PARTİ'DE

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı recep Tayyip Erdoğan’ın önce CHP lideri ile sonra da  İYİ Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener ile sürpriz görüşmesi sonrası, yumuşama ve normalleşme sürecine giren AK Parti'de yeni tartışmaalr başladı.

ERDOĞAN ADAY OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden, cumuhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olmasının mümkün olmadığı iddia edilirken bunu aşmak için erken seçimin gündeme geelceği iddia ediliyor.

YERİNE KİM DÜŞÜNÜLÜYOR?

Gazete Duvar’da yer alan habere göre, Erdoğan aday olmazsa görünürde siyaseti bırakacak ancak arka planda partiyi yönetmeye devam edecek.

İŞTE DÖRT İSİM

SELÇUK BAYRAKTAR

AK Parti kulislerinde konuşulan iddialara göre, Recep Tayyip Erdoğan sonrası için parti geneel başkanlığına düşünülen en güçlü isim  Erdoğan’ın damadı, Mühendis, İş Adamı, BAYKAR yöneticisi Selçuk Bayraktar...

İŞTE DİĞER İSİMLER

Erdoğan sonrası için AK Parti genel başkanlıığ için adı geçen diğer güçlü isimler ise, 62, 63 ve 64. hükûmetlerde Başbakan Yardımcısı, eski Kültür ve Turizm Bakanı, AK Parti eski genel başkanvekili, Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş,..

Bir diğer güçlü isim, eski MİT Başkanı, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan...

Dördüncü güçlü isim ise,  ODTÜ İktisadi ve  İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi mezunu, AK Parti eski Bingöl ve Diyarbakır Milletvekili, eski Kalkınma Bakanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz...

Editör: Birinci Editör