AFYON’UN ASLANLARI LİGİ SALLADI: HEDEF ŞAMPİYONLUK!
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Karaman’da 2026 Yılı faaliyetleri çerçevesinde düzenlenen 2.Lig 1. Devre Goalball müsabakalarında Afyonkarahisar Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü damga vurdu. Ligin ilk devresini 3. sırada tamamlayan temsilcimiz, şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi.

8 Maçlık Maraton, 16 Puanlık Gurur
"Afyon’un gücü, yüreğimizde şampiyonluk inancı" sloganıyla sahaya çıkan Karahisar’ın aslanları, 8 maçlık zorlu maratonu başarıyla geride bıraktı. Sahada sergiledikleri üstün mücadeleyle 16 puan toplamayı başaran sporcularımız, devreyi 3. sırada kapatarak zirve yarışındaki iddiasını kanıtladı.

Afyonlu karateci gençler Denizli'de fırtına gibi esti
Afyonlu karateci gençler Denizli'de fırtına gibi esti
İçeriği Görüntüle

Başarının Mimarları: Kenetlenen Bir Camia
Elde edilen bu başarıda teknik stratejinin yanı sıra kulüp içindeki birlik ruhu öne çıktı. Kulüp Başkanı Serap Güderler’in liderliğinde kenetlenen camia; teknik ekip ve sporcuların uyumuyla hedefe kilitlendi. Sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden Goalball sporcularımız; Sinan Semih Gümüşsoy, Levent Yaşar Ülgü, Yasin Çömez, Mesut Yurt, Şevket Tıkır ve Bayram Akkuş, performanslarıyla ligin en dikkat çeken isimleri oldular. Ayrıca yardımcı antrenör İbrahim Kalaycı başkan yardımcısı Kenan Üstündağ takımı yalnız bırakmadı. Kulübümüzü Karaman yolundaki bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan ve Takıma araç tahsis ederek ulaşım desteği sağlayan Güney Belediye Başkanı Ali Baran’a ve güvenli seyahatleri için kaptan Recep Çakar’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.