3 Bant Bilardo İl Şampiyonası, Afyonkarahisar'da büyük bir heyecanla takip edildi. Turnuva, Mavi Bilardo Salonu'nda gerçekleşti ve sona erdi. Sporcular arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı ve şampiyonlar Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Şampiyonluğu Alaattin Çevrim elde etti.

Bekir Yunus Uçar:  Dünyanın en güzel motokros parkuru Afyonkarahisar’da Bekir Yunus Uçar: Dünyanın en güzel motokros parkuru Afyonkarahisar’da

Finalde İhsan Dumanlı'yı yenerek birincilik kürsüsüne çıkan Çevrim, büyük bir sevinç yaşadı. İkincilik ise İhsan Dumanlı'nın oldu. Yarı finalde elenen Zeynel Abidin Şahintepe ve Şükrü Suat Toydemir ise üçüncülüğü paylaştı.

Dereceye giren sporcular madalyalarını Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen tarafından verildi. Ödül töreni sırasında Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kasapoğlu, Afyonkarahisar'da bilardo sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Bu turnuvada da bu ilginin görüldüğünü ifade ederek, sporcuların kıyasıya bir mücadele verdiğini ve çok güzel bir turnuva izlendiğini söyledi. Dereceye giren tüm sporcuları tebrik eden Kasapoğlu, başarılarının devamını diledi.