Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen ve beraberindeki heyet katıldı.





Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeybek, Belediyenin çalışmalarıyla ilgili kendisine bilgi verdi. Şehrimize  gelmekten duyduğu mutluluğu ifade eden Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise “Afyonkarahisar hem turizm, hem kültür, hem de tarihi açıdan milli mücadelenin sembol şehri.  Belediye Başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak amacıyla buradayız” dedi.

Son yerel seçimlerin ardından AK Parti’ye vermiş olduğu destekten dolayı tüm Afyonkarahisarlılar’a teşekkür eden Bakan Gül,” İnşallah hizmetlerle Afyonkarahisar’a layık olmaya devam edeceğiz. Bizlerde başta Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Afyon’a her zaman destek olduk, Sayın Bakanımız, Sayın Milletvekillerimizle birlikte Afyon’a hizmet etmeye devam ediyorlar. Hükümetimiz olarak da yine Afyon’a her türlü desteği vermeye devam edeceğiz." dedi.