İYİ Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri bazı ilçe başkanları ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcılarını genel merkez binasında ziyaret etti. 

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve beraberinde oluşan 33 kişilik heyetle birlikte İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulundu. Genel Başkan Sayın Meral Akşener başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarını ziyaret eden heyet, İlimizin sorunlarını masaya yatırdı. Özellikle kentsel dönüşümle ilgili bilgileri Genel Başkan Akşener’e ileten heyet, vatandaşın kentsel dönüşümde zarar göreceğinin altını çizdi. Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilatlardan Sorumlu Koray Aydın ise, sürekli büyüyen İYİ Parti sizleri rehavete sokmasın. Hedefimiz iktidar olmak, tüm teşkilatlar bu doğrultuda çalışacak dedi. 

ROZET TAKILDI

Dazkırı İlçesi eski Belediye Başkanı Güneş Zengin İYİ’ler kervanına geçti. Daha önce MHP Dazkırı Belediye Başkanı olan Güneş Zengin’e Genel Başkan Meral Akşener rozetini taktı. Akşener konuşmasında, kuruluş çalışmalarımız tüm illerde tamamlandı. Bundan sonra iktidara gelme çalışmaları başladı. Ülkemiz bu zor günlerden İyilerin öncülüğünde çıkacaktır dedi. İYİ Parti Afyonkarahisar teşkilatının 6 saat süren Genel Merkez ziyareti saat 18.00 de sona erdi.