Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği (AFSİAD) şehrimizin kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

11 aralık 2018 Salı günü AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan DEMİREL, Akif İŞBİLİR, Kadir SAYIN,Tamer DİŞBUDAK, Kamil AYVALI, Metin İPLİKÇİOĞLU,Abdurrahman ALP ve Hüseyin TOKMAN’ın katıldığı ziyaretlerin e devam ettiler.



 

İlimizde görevli Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir ŞAN’ın makamında yapılan ziyarette ,AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU “Türkiye’nin içinde bulunduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olduğu ve Türk Ordusu’nun her zaman güçlü,teknolojiyi kullanan,

eğitimli,disiplinli,liyakatli komutanları ve askerleri ile göreve her daim hazır olduğunu AFRİN operasyonunda bir daha tüm dost düşmanlarımız görmüş oldu.Biz sanayici ve işadamları için güven içerisinde yatırımlarımız planlıyorsak bunu ülkemizin güvenliğine ve dış mihraklara karşı Türk Ordusuna şükran borçluyuz ”diye konuştu.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özdemir ŞAN ilimizde görev yapmaktan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.İlimizin ve ülkemizin gelişmesinde katkısı olan her kurum kuruluşu memnuniyetle benimsediklerini , Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletimizin iradesiyle her daim görevlerinin başında olduğunu ifade etti.Bu ziyaretten karşılıklı duyulan memnuniyeti ifade edidi.

 

Ziyaretlerine devam eden AFSİAD Heyeti İl Jandarma Alay Komutanlığı’na kısa süre önce atana Jandarma Albay Hamza ÇÖMEZ’i makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyarette ilimize kısa süre önce atanan Jandarma Albay Hamza ÇÖMEZ’e yeni görevinde başarılar dileyen AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ŞEHİTOĞLU “İlimiz güvenliği ve istikrarlı bir yönetim hayatı sağlanmasında polis ve jandarmanın çok büyük önleyici hizmetlerinin olduğunu biliyoruz.Bu gayretlernize her zaman desteklerimiz devam edecektir”diye konuştu.

Jandarma albay Hamza ÇÖMEZ ‘de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Afyonkarahisar tarihi ve köklü bir şehir.Burada görev yapmaktan dolayı onur duyuyorum.Bu şehire değer katabilecek hizmetlerin peşindeyiz.Birlikte uyum içinde çalışmalarımızın olmasını ümit ediyorum.“diye.konuştu.Karşılıklı görüşlerin dile getirildiği ziyaretlere AFSİAD Yönetimi devam ettiler.