Genç Yaşta Yitirdiğimiz Orhan Keskin'in Adı Kütüphanede Yaşayacak... Acılı Babadan Anlamlı Hayrat: Oğlu Orhan İçin Kütüphane Yaptırdı... Şehit Mehmet Dama Ortaokulu'nda Duygusal Açılış: Orhan Keskin Kütüphanesi
Trafik kazasında geç yaşta vefat eden Orhan’ın Adı Bu Kütüphanede Yaşayacak: Acılı Babadan Eğitime Anlamlı Destek
Afyonkarahisar’da elim bir trafik kazası sonucu hayatının baharında aramızdan ayrılan üniversite öğrencisi Orhan Keskin’in adı, babası tarafından yaptırılan kütüphanede yaşatılacak. Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki kütüphane yarın törenle açılıyor.
AFYONKARAHİSAR – Afyonkarahisar, evladını kaybetmenin acısını eğitime destek vererek hafifletmeye çalışan bir babanın vefa örneğine şahitlik edecek. Geçtiğimiz Haziran ayında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Orhan Keskin anısına, babası Erkan Keskin tarafından Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu’na bir kütüphane kazandırıldı.
Hayalleri Yarım Kaldı, Adı Okulda Yaşayacak
Okul müdürlüğünden verilen bilgiye göre, genç yaşta yitirdiğimiz Orhan Keskin’in başarılı eğitim hayatı ve hazin hikayesi paylaşıldı.
11 Mayıs 2005’te İhsaniye’nin Akören köyünde dünyaya gelen Orhan Keskin, ilk ve orta öğrenimini köyünde tamamladıktan sonra TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi’ni bitirdi. Başarılı bir öğrenci olan Keskin, 2024 yılında Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü'nü kazandı. Ancak üniversite hayallerine kavuşan genç Orhan, 27 Haziran 2025’te geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayata veda etti.
Baba Erkan Keskin’den Örnek Davranış
Evladının adını ölümsüzleştirmek isteyen baba Erkan Keskin, oğlunun eğitim gördüğü sıralarda şimdi başka çocukların aydınlanması için okula kütüphane yaptırdı. Okul yönetimi, "Merhum öğrencimiz Orhan Keskin adına babası Erkan Keskin’in yaptırdığı kütüphane açılışına tüm basın mensuplarımızı ve halkımızı bekliyoruz" ifadeleriyle açılışa davette bulundu.
Açılış töreni, yarın (Cuma) Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu’nda gerçekleştirilecek.
Anahtar Kelimeler (Tags):
-
Orhan Keskin
-
Erkan Keskin
-
Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu
-
Afyonkarahisar kütüphane açılışı
-
İhsaniye Akören
-
Trafik kazası
Meta Açıklaması (Description):
Afyonkarahisar'da trafik kazasında hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Orhan Keskin adına babası tarafından yaptırılan kütüphane, yarın Şehit Mehmet Dama Yatılı Bölge Ortaokulu'nda açılıyor.




