Afyonkarahisar TOKİ Sosyal Bilimler Lisesinde Şiirlerin yüreklere nakşedildiği, ebruli renklerle bezenmiş, dostane sevgilerle hazırlanmış bir gece icra edildi.

Afyon Sosyal Bilimler Lisesi1

     Afyonkarahisar TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri, Öğretmenleri; Pelin KURT, Aytül DOĞAN, Fatma YİĞİT, Meral YAMAN ÜLKER, Sevda KUDAY ve Okul Müdür Yardımcısı Ayşe UÇUR koordinatörlüğünde  “Dilde Ebruli Şiirler Gönülde Dostane Sevgiler” adlı mükemmel bir şiir dinletisi sundular.

Afyon Sosyal Bilimler Lisesi3

Ünlü Türk şairlerinin unutulmaz şiirlerini okuyan öğretmen ve öğrenciler salonu dolduran dinleyicileri adeta büyüledi.

Program Okul Müdürü Hakan Emren’ in açılış konuşması ile başladı ve misafirler şiirin büyülü dünyasına davet edildi. Şiirlere TOKİ Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri canlı müzik ile eşlik ettiler.

İnsan temasının İşlendiği gecede İzleyiciler;  aşk, ilahi aşk, sevgi, hüzün, ayrılık, vatan sevgisi, insan sevgisi,  Filistin, barış temaları ile duygu seline kapıldı.

Afyon Sosyal Bilimler Lisesi2

Dinletiye İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati DUMAN ve Medeni BUĞRA, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Afyonkarahisar Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde gerçekleşen “Dilde Ebruli Şiirler Gönülde Dostane Sevgiler” adlı dinleti; İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati DUMAN’ın kapanış konuşması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

AFSÜ'de temel atma ve açılışlar!.. AFSÜ'de temel atma ve açılışlar!..

Afyon Sosyal Bilimler Lisesi4

Editör: Birinci Editör