Afyonkarahisar’da uyuşturucu ticaretinden hükümlü olan bir kişi, cezaevinden izinli çıktığı dönemde tekrar uyuşturucu satmaya çalışırken jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 4 kişi tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar Açık Ceza İnfaz Kurumu’nda uyuşturucu ticareti suçundan cezasını çeken bir hükümlü, 10 günlük izinle dışarı çıktıktan sonra yeniden aynı suçu işlemeye yöneldi. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsın 3 kişiyle birlikte kent merkezi ve köylerde uyuşturucu satışı planladığını tespit etti.
Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, aramalarda 2 bin 350 içimlik bonzai, 2,34 gram satışa hazır metamfetamin, 596 adet uyuşturucu hap, hassas terazi, makas ve 6 cep telefonu ele geçirildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.





