Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'dan ücretsiz otopark açıklaması.

Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti Afyon İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetimi geçti

Vatandaşlarımdan rica ediyorum...

Başkan Burcu Köksal, sosyal medyadan bir video paylaşarak uygulanaya konulan cadde ve açık otoparkların ücretsiz kullanılması konusunda vatandaşlardan istekte bulundu. Başkan Köksal "Hemşerilerimden isteğim; saatlerce, günlerce otoparkları işgal etmeyelim” dedi.

İş yeri sahiplerini uyardı!..

Başkan Burcu Köksal açıklamasında "hemşerilerimden özellikle isteğim lütfen evlerinizin ve iş yerlerinizin önüne duba ve sandalye gibi şeyler koyarak bu ücretsiz otoparkları saatlerce kapatmayın. Lütfen otoparkların önüne araçlarınızı saatlerce, günlerce koyarak başka hemşerilerimizin bu otoparklardan yararlanmasına engel olmayalım" dedi.

Esnaflarımız müşterilerine anlayış göstermeli

Başkan Burcu Köksal açıklamasında şöyle dedi:“Tüm hemşerilerimizin şehrimizdeki otoparklardan ücretsiz yararlanabilmesi için bir karar aldık. Burada esnaflarımızın da müşterilerine yer verebilmelerine olanak sağlamak istedik. Şuan da otoparklarımız tüm hemşerilerimizin kullanıma ücretsiz olarak açık. Ancak benim, hemşerilerimden özellikle isteğim lütfen evlerinizin ve iş yerlerinizin önüne duba ve sandalye gibi şeyler koyarak bu ücretsiz otoparkları saatlerce kapatmayın. Lütfen otoparkların önüne araçlarınızı saatlerce, günlerce koyarak başka hemşerilerimizin bu otoparklardan yararlanmasına engel olmayalım. " dedi

Bu şehir hepimizin...

Başkan Köksal "Sokaklar, caddeler hepimizin. Bu şehir hepimizin. Hepimiz Afyonkarahisar sevdalısıyız ve Afyonkarahisar’ı hak ettiği konuma getirmek için çalışıyoruz.” dedi.

Editör: Birinci Editör