Kültür-Sanat

ZAFER-İN OPERASYONU KAPANIŞ KONFERANSI 3 EKİM 2017’DE AFYONKARAHİSAR’DA DÜZENLENECEK

Abone Ol


 

Zafer Kalkınma Ajansının faydalanıcısı olduğu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının sözleşme makamı olarak yer aldığı Zafer-İN Operasyonu’nun (TR33 Bölgesi’ndeki İşveren ve İşçilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması Teknik Destek Projesi) Kapanış Konferansı, 3 Ekim 2017 tarihinde Afyonkarahisar Akrones Otel’de düzenlenecek.

 

Saat 14.00’te başlayacak Kapanış Konferansı’nın açılış konuşmaları Kütahya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR, Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Ekonomik ve Sosyal Kalkınma Bölümü Program Yöneticisi Tsvetana STOYCHEVA, Kalkınma Bakanlığı AB Ekonomik ve Sosyal Uyum Dairesi Başkanı Abdullah BAŞAR, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Sözleşme Yöneticisi Selen KABACA ve Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Yusuf BALCI tarafından gerçekleştirilecek.

 

Konferans, Teknik Destek Ekibi Takım Lideri Dr. Peter WILSON’ın Zafer-İN Operasyonu’na ilişkin sunumunun ardından panellerle devam edecek.

 

Moderatörlüğünü Zafer Kalkınma Ajansı İzleme ve Değerlendirme Birimi Başkanı Taylan UYGUN’un yapacağı KOBİ Kazanımları başlıklı panelde Aragonit Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Tolga ESKİOĞLU, Sard Makine Genel Müdürü Gonca ALTUNAY, Asya Çadır Tekstil Genel Müdürü Umut KARAKAYA ve Martolya Mermer Genel Müdürü Nurettin KARAMAN konuşmacı olarak yer alacak.

 

Moderatörlüğünü Zafer Kalkınma Ajansı Proje Geliştirme ve Uygulama Birimi Uzmanı Hacer ERİŞ’in yapacağı BİGEM’in Geleceği başlıklı panelde ise konuşmacı olarak Afyonkarahisar İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Yılmaz AKAR, Uşak Deri Karma OSB Bölge Müdürü Cavit KAHYA, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Salih Nafi ALIÇ ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Mahmut KARĞIN katılım sağlayacak.