Afyon Haber

EMİNE ERDOĞAN HANIMEFENDİ, ATSO STANDINI ZİYARET ETTİ

Abone Ol
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’nde Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası standını ziyaret etti.



Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde “Anadolu’dan Dünyaya” temalı Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Akif İşbilir ve ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol katıldı. 



Zirve’nin açılış töreninden sonra açılan Coğrafi İşaretler Fuarı’nda Afyonkarahisar’ın coğrafi işareti tescilli ürünleri, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası standında sergilendi. Afyon Sucuğu, Afyon Pastırması, Afyon Lokumu, Bayat Kilimi, Afyon Patatesli Ev Ekmeği ve maden suyunun yer aldığı stant, yoğun ilgi gördü.



Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın da teşrif ettiği ATSO standını Demokrat Parti Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Eski Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Kırıkkale Vali Yardımcısı Osman Akbaş ile Oda ve Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ziyaret etti.