Afyon Haber

CEZAEVİ TAŞINACAK, ADLİYE SARAYI YAPILACAK

Abone Ol






Yeni yapılan düzenlemelerde adaletin sağlanamadığı ile ilgili eleştirileri de değerlendiren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, “Nereden bakarsanız düzenlemelere birileri itiraz edecektir. Düzenlemeler kimi kapsamıyorsa oradan itiraz gelecektir. Bizim bu düzenlemelerde 3 tane kırmızı çizgimiz var. Terör, kadına şiddet ve uyuşturucu suçlarının infazında hiçbir indirim yapmadık, denetimli serbestlik getirmedik.” ifadelerini kullandı.





Afyonkarahisar’ın yeni cezaevinin hizmete girdiğini hatırlatan Milletvekili Özkaya, “Yeni cezaevi faaliyetine başladı. Cezaevine yeni getirilen insanlar karantina sürecini tamamladıktan sonra normal koğuşlarına alınıyorlar.” dedi.





İnfaz düzenlemeleri ile ilgili süreçlerin sonunda mevcut, Adliye Sarayı yanındaki cezaevindeki mahkumları Konya yolu üzerindeki yeni cezaevine aktarmayı planladıklarını anlatan Milletvekili Özkaya, “Mevcut cezaevi boşaldıktan sonra da oradaki alana inşaAllah Afyonkarahisar’ımıza yakışır bir Adliye Sarayı yapmayı hedefliyoruz.” dedi.





Kaynak: Kocatepe Gazetesi - Sezer Küçükkurt