Afyon Haber

TÜRSAB ACENTALARINI AFYON'DA TOPLADI

Abone Ol
İkbal ThermalOtelde gerçekleştirilen toplantıda TÜRSAB (Türkiye Seyahat  Acentalar  Birliği)Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkayaseyahat acentalarımızın görüş ve temennilerine yer verdi.





Uşak ve ilimizinden çok sayıda acentamız toplantıya katılım sağlamış olup, FiruzBağlıkaya en kısa zamanda acentalar ve basınla birlikte Frig Vadisini ziyaret edip tanıtıma katkı sağlayacaklarını , ayrıcaEmirdağ Amorium(Ammuriye) tarihi yerleşim yeri için deAfyonkarahisar’ı destekleyeceklerini belirtti. Bölgemizdeki kaçak seyahat acentalığı faaliyeti ile ilgili de bilgi alan FiruzBağlıkaya denetimlerin daha sık yapılarak kaçak faaliyetlerin önüne geçmek adına çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti. Toplantı yeni kurulan seyahat acentalarına plaketleri takdim edilerek , Alan Temsilcimiz Bilal Şenel’in ise Başkana Afyonkarahisar’ın simgesi mermerden isimlik takdimiyle son buldu.



TÜRSAB (Türkiye Seyahat  Acentalar  Birliği)Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz B. Bağlıkaya ve TÜRSAB Afyonkarahisar  Alan Temsilcimiz Bilal Şenel  Afyonkarahisar’da yaşanan üzücü kazada yaralanan Malezyalı turist kafilesini ve rehber Dilek Aydeniz’i hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Rehber Dilek Aydeniz’in de eşlik ettiği ziyaret sırasında TÜRSAB’ın yaralıların ihtiyaçları için yardıma hazır olduğunu dile getiren Yönetim Kurulu Başkanımız Firuz B. Bağlıkaya, kazada hayatını kaybeden Malezyalı turist Azalan Bin Wisman’ın eşine başsağlığı dileklerini iletti.





Daha sonra Vali Mustafa Tutulmaz’a ziyaret gerçekleştirilerek; Afyonkarahisar’ın turizm potansiyeli ve yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.