Siyaset

‘KADINLAR GÜÇLENSİN TÜRKİYE BÜYÜSÜN’ PROJESİ

Abone Ol


Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı Gönül Ar Güngör ve kadın kolları teşkilatı ‘Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün’ solaganıyla ilçe ziyaretlerine hız verdi.

MHP Kadın Kolları Teşkilatı, İl Başkan Yardımcısı Gönür Ar Güngör başkanlığında seçim çalışmalarına ve kadınların siyaset alanında daha fazla etkin olması için ilçe ziyaretlerinde bulundular. Sultandağı, Çay ve Bolvadin MHP ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Güngör, burada istişare toplantıları gerçekleştirdi.



‘KADINLAR GÜÇLENSİN TÜRKİYE BÜYÜSÜN’

Siyasi başarı da kadının önemine değinen Güngör, ‘Kadınlar güçlensin Türkiye büyüsün’ düsturu ile hareket ettiklerini belirtti. Güngör, “Kadınların hayatın her alanında aktif olması gerekiyor. Siyaset alanında da kadınlarımızın daha aktif ve güçlü olması için elimizden geleni ve gereken desteği vermeye hazırız. Ancak kadının toplumsal hayatın içinde, ekonomik olarak güçlenmesini çok önemsiyoruz. Görüyoruz ki, kadının ekonomik özgürlüğünü elde etmesi onun daha rahat siyaset yapmasını sağlıyor. Tüm bu sebepler dolayısıyla da ‘Kadınlar Güçlensin Türkiye Büyüsün’ sloganıyla kendimize bir gelecek hedefi çizeceğiz” dedi.