Arşiv Haber

TOSYÖV BAŞKANLARI AFYON’DA

Abone Ol

Türkiye Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler, Serbest Meslek Mensupları ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, İzmir, Gaziantep ve Denizli’nin TOSYÖV Destekleme Derneği Başkanlarını Afyonkarahisar’da bir araya getirdi. KOBİ’ler adına yapılabilecek çalışmaların değerlendirilmesi için bir araya gelen TOSYÖV Destekleme Derneği Başkanları, Afyonkarahisar’daki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuşan TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği Başkanı İhsan Beşer, TOSYÖV Afyonkarahisar Destekleme Derneği olarak pek çok çalışma yaptıklarını belirterek, “TOSYÖV olarak Türkiye’de 23 tane destekleme derneğimiz var. Bu destekleme derneğinin her başkanı kendi illerinde çok önemli görevler üstlenmekte. KOBİ’lerle ilgili çok önemli çalışmalar yapmakta. Bugün Afyonkarahisar’da üç büyük şehrimizin TOSYÖV Destekleme Derneği başkanlarını misafir ettik” dedi.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE İMZA ATACAK OLANLAR KOBİ’LERDİR
Gaziantep TOSYÖV Destekleme Derneği Başkanı Necati Binici ise, Afyonkarahisar’ın son zamanlarda bir çok yeniliği başlatan bir il olduğunu söyledi. Afyonkarahisar TOSYÖV’ün başarılı çalışmalar yürüttüğünü anlatan Binici, “TOSYÖV genel kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Bizler de ülkenin istihdamının yüzde 90’lara yakını yapan KOBİ’lerin desteklenmesi ve daha hızlı adım atması için üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin geleceğine imza atacak olanlar KOBİ’lerdir. Yeter ki bunlara destek daha da fazla sağlansın. Çünkü istihdamın ve özellikle ticaret hacminin de büyük bir bölümünü bunlar gerçekleştiriyor. Gerçek istihdam KOBİ’lerde gerçekleşiyor” dedi.
TOSYÖV Destekleme Derneği Denizli Başkanı Seçil Tok ise işbirliği için bir araya geldiklerini anlatarak, “Yeni fikirler, yeni düşünceler her şekliyle TOSYÖV’ün misyonuna uygun olarak neler yapabileceğimizi burada konuşup, tartışıp, güzel sonuçlar çıkarmak için buradayız. Bugüne kadar yapmış olduklarımız, bugünden sonra da yapacak olduklarımızın gerçeğidir” diye konuştu.