AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven. Sosyal medya üzerinden “Şubat’ta geleceğiz” gibi tehditler savuran FETÖ terör örgütü mensuplarına cevap verdi

 

AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven haftalık değerlendirme toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven hem yerel, hem de ulusal gündemi değerlendirdi. Toplantıya AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Süleyman Karakuş ile Seçim İşleri Başkanı Hüseyin Sezen de katıldı.

 

Yurdunuseven, bir gazetecinin “FETÖ terör örgütü mensupları sosyal medyadan tehditler savuruyor. Bu sayfaların engellenmesi için ne yapılabilir” sorusuna, bu tür sayfaların Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yerlerden yönetildiği cevabını verdi. Yurdunuseven, “Sosyal medyada ‘Şubat’ta geleceğiz’ diyorlar. Bu millet bir oldukça, diri oldukça değil Şubat’ta, Ocak ayında buyursunlar gelsinler. Bakalım nasıl oluyormuş. Delikanlılık, tehditle olmaz, telefonla olmaz. Gelir, bakar ve cevabını alır. Millet olarak biriz, beraberiz. Bu birliğimizi kimse bozamaz” ifadelerini kullandı.

 

>>>> KOCATEPE GAZETESİ