Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak'ın öncülüğünde, Şuhut İlçesi'ne bağlı Ortapınar Köyü'nde uzun süredir yaşanan su sorunu çözüme kavuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi Şuhut İlçe Başkanı Ali durmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İGM Üyesi Mehmet Avcı'nın girişimleri ile ve Milletvekili Mehmet Taytak'ın girişimleriyle, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile yapılan görüşmeler sonucunda, köyün su ihtiyacı karşılanacak şekilde önemli adımlar atılmıştı.

Afyon Zafer Partisinden Türkçüler Günü mesajı Afyon Zafer Partisinden Türkçüler Günü mesajı

5 Eylül tarihinde gerçekleşen ziyarette, Mehmet Taytak, DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ile bir araya gelerek Ortapınar Köyü'nün su sorununu ve bölgedeki diğer köylerin sulama boruları taleplerini detaylı bir şekilde ele aldı. Bu önemli görüşmelerin ardından, Afyonkarahisar Milletvekili Taytak ve Vali Yiğitbaşı, konunun takipçisi olmaya kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Yoğun çabaların sonucunda Ortapınar Köyü, artık suya kavuştu ve köy halkının uzun süredir devam eden su sorunu çözüldü. Köy Muhtarı İsmail Rahat, yapılan çalışmalar ve Mehmet Taytak ile Kübra Güran Yiğitbaşı'nın özverili çabaları sayesinde köylerinin temel ihtiyacı olan suya kavuştuklarını ifade etti. Rahat, özellikle Mehmet Taytak'a ve Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı'na minnettar olduklarını belirterek, vatandaşlar adına teşekkürlerini iletti.