Vali  Aziz Yıldırım, Suriye El Bab’ta icra edilen ‘Fırat Kalkanı Harekatı’ sırasında bombalı araç saldırısında şehit düşen Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay için Çay ilçemize bağlı Karacaören kasabasında ve Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli er ve erbaşları taşıyan otobüse bombalı araçla düzenlenen menfur saldırıda şehit düşen Shh. Er Kamil Tunç için Hocalar ilçemizde düzenlenen Mevlid-i Şerif programlarına katıldı.

 

Şehidimiz Piyade Uzm. Onb. Fatih Olcay için düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katılmak üzere önce Çay ilçemize bağlı Karacaören kasabasına giden Vali  Aziz Yıldırım, Olcay ailesine başsağlığı temennisinde bulundu. Karacaören kasabamızda yapılan programa Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, Vali Yardımcısı Erhan Günay, Çay Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanları, il müdürleri ve yöre halkı katıldı

 

Şehidimiz Shh. Er Kamil Tunç için Hocalar ilçemizde dualarla birlikte rahmet ve minnetle anılan Mevlid-i Şerif programlarına Vali  Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Milletvekili Burcu Köksal, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğg. Şahin Kılıçaslan, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Orhan Sırma, İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları, il müdürleri ve yöre halkı katıldı.

 

Şehitlerimizin emaneti olan şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduğunu belirten Vali  Aziz Yıldırım, şehitlerimizin asla ölmediklerini, kendilerinin yüce mertebeler kazandıklarını bu anlamda da kendilerini her zaman rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

 

Şehitlerimiz için düzenlenen Mevlid-i Şerif programlarında Kuran-ı Kerim ziyafeti verilirken, şehitlerimiz dualar ile rahmetle anıldı. Programlarda şehit ailelerinin istek ve taleplerini dinleyen Valimiz Aziz Yıldırım, şehitlerimizin emaneti olan ailelerimize her zaman Valilik ve gönül kapılarının açık olduğunu belirtti.