PARKHAYAT Akşehir Hastanesi'nde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Mustafa Fahri YURTGÜN hasta kabulüne başlamıştır.

 

PARKHAYAT Hastanesi Direktörü Uğur Harmanda “Tüm birimleriyle sağlık sektöründe gelişen süreci yakından takip eden ve başarıyla uygulayan PARKHAYAT Akşehir Hastanemizin kadrosuna 2. Ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak Op.Dr.Mustafa Fahri YURTGÜN’ü kazandırmış bulunmaktayız.

 

Direktör Harmanda; başarılarından haberdar olduğumuz ve kendisi ile çalışmak istediğimiz Dr Yurtgün: artroskopik cerrahi, Travma Cerrahisi, El Cerrahisi, diz-kalça cerrahisi başta olmak üzere ortopedi ve travmatoloji alanında Akşehir ve bölge halkına hastanemiz bünyesinde sağlık hizmeti vermeye devam edecektir dedi.

 

Op.Dr. Mustafa Fahri YURTGÜN; PARKHAYAT ailesine katılmaktan memnun olduğunu dile getirirken, gelişmiş teknolojik imkanlarla PARKHAYAT çatısı altında hizmet verecek olmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.

 

1977 doğumlu olan Dr. Mustafa Fahri YURTGÜN, Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Temel Tıp Fakültesi eğitiminin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde uzmanlığını tamamlamış olan Dr. Mustafa Fahri Yurtgün bir dönem Akşehir Devlet hastanesinde de görev yapmıştır.