2019 Yerel seçimlerinde mutlaka Dinar Belediyesi seçimlerinin kazanılması gerektiğini ifade eden Milletvekili Özkaya, burada bazı eleştiriler de gerçekleştirdi.

İlçede her yerde alkollü içecek satışlarının yapıldığını ve halktan da buna çok büyük tepkiler geldiğini kaydeden Özkaya kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi, “Dinar ve bölgemize 1995 yılında çok büyük bir deprem yaşadı. Birçok vatandaşımızı kaybettik ve yaralılarımız oldu. Normalde 3 kata kadar yapılması gereken evler, 5’şer, 6’şar katlı yapıldı. Bin dönüme yakın arazi imara açıldı” dedi.

 

Partililere Hedef Gösterdi

 

Ak Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, Ak Parti’nin Dinar Kongresinde yeni yönetime ve partililere çok büyük işler düştüğünü, mutlaka Dinar Belediyesinin kazanılması gerektiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti, “Ak Parti hükümetimiz Dinar Belediyesi farklı partide diye bir ayrım yapmamıştır. Merkezi hükümetimiz devlet yatırılmalarını Dinar için sürdürmüş ve sürdürmeye de devam etmektedir. Eğitim alanında yurtlar, okullar, sağlık alanında devasa hastane, cezaevi, TOKİ evleri gibi birçok projeye imza attık” dedi.

>>>Dinar-Zafer