Afyonkarahisar MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz Afyon Kalesine gelen Turistlere osmalı ve afyonkarahisar'ın tarihine yönelik ders verdi.

 

Elektirik ve Elektronikçiler Odası ve MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz hafta sonu Afyonkarahisar Kalesine çıkan Polonya'dan gelen turistlere Osmanlı ve Selçuklular dönemine ait tarih dersi verdi. Turistlerin sorularını cevaplayan Başkan Karagöz Afyonkarahisar'ın tarihteki öneminden bahsetti, Afyonkarahisar Kalesi ve tarihi üzerine 2 saat Kale üzerinde Turistlerle sohbet eden Başkan Karagöz, turistlere ülkenize döndüğünüzde Afyonkarahisar'dan bahsedin Kentimize gelmeleri konusunda bilgilendirin diye tembihte bulundu.

 

Bir süre Osmanlı ve Tarih dersi veren Karagöz , Turistlerin sorusu üzerine Türkiye ve Suriye iki komşu ülke ve Suriye'de yaşanan iç savaş konusunda soru soran turistlere Türkiye'nin tutumu hakkında bilgi verdi. Kaleye kalabalık bir grupla çıkan Başkan Karagöz Afyonkarahisar ve tarihi anlamda Osmanlılar döneminden bugüne Afyonkarahisar'ımızı tanıtmaktan onur ve gurur duydum, dedi.