Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, partisinin Sultandağı, Sinanpaşa ve Çay ilçe kongrelerine katıldı. Milletvekili Köksal, "Bundan sonra her ay, bir ilçede istişare toplantısı düzenleyeceğiz" dedi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP Sultandağı, Sinanpaşa ve Çay ilçe kongrelerine katıldı. İlçe kongrelerinde CHP'li delegelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Burcu Köksal, her ilçenin sorununu CHP Genel Merkezi'ne aktarma sözü verdi.

 

 

Partilerin ilçe örgütleriyle birlikte güçlü olduğuna dikkat çeken Milletvekili Köksal, "Biz biliyoruz ki ilçeler olmazsa, il yönetiminde de genel merkez yönetiminde de sıkıntılar baş gösterir. İlçeler çalışacak, il çalışacak. Biz başarıyı böyle yakalayacağız" dedi.

 

 

İlçe yönetimleri ile uyum içinde çalışmayı hedeflediğini belirten Milletvekili Burcu Köksal, "İlçelerde aday olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bundan sonra her ay bir ilçemizde istişare toplantısı düzenleyeceğiz. İstişare toplantısını düzenlediğimiz ilçe başta olmak üzere neredeydik, nereye geleceğiz sorularına cevap arayacağız" diye konuştu.

 

 

Öte yandan tek listenin yer aldığı CHP Sinanpaşa ilçe kongresinde göreve Harun Güner ve yönetimi seçilirken, yine tek listenin yer aldığı CHP Sultandağı ilçe kongresinde de Ali Rıza Yılmaz ve yönetimi göreve seçildi. CHP Çay ilçe kongresinde ise mevcut ilçe Başkanı Feyzullah Gümüş ve Ali Selvi başkanlık için yarıştılar.