Hastane direktörü Uğur Harmanda Beyin Cerrahisi, Estetik ve Plastik Cerrahi, Psikoloji branşlarında klinisyen başlattıklarını çok kısa süre içerisinde de Tıbbi Onkoloji branşında da bir hekim başlatacaklarını böylece hastaların bölge dışına çıkmalarına gerek kalmayacağını söyledi.

 

PARKHAYAT Akşehir Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr. Gökalp Karaarslan 1971 yılında Trabzon'da doğdu. İlköğrenimini 24 Şubat İlkokulu, Orta öğrenimini Cumhuriyet Ortaokulu, Lise öğrenimini ise Trabzon Lisesinde tamamladı. Üniversite sınavlarında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra pratisyen olarak sırasıyla Artvin Devlet Hastanesi Acil Servis, Akçaabat Devlet Hastanesi Acil Servis doktorluğu yaptı. İhtisas Sınavında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisini kazandı.

 

Gerek ihtisas boyunca gerekse uzmanlık hayatı boyunca Beyin tümörleri, Bel fıtıkları, Araknoid kistler, Beyin kanamaları ve Anevrizmalar konuları başta olmak üzere 17 uluslarası yayın yaptı. Uluslararası yayınları birçok yurtdışı ve yurtiçi dergilerde referans olarak kullanıldı. Ulusal makale olarak 6, uluslararası sözlü bildiri olarak 5, ulusal sözlü bildiri olarak 100 e yakın araştırma sunmuştur. Uluslarası 6 adet araştırma hakemliği mevcuttur. Omurga ameliyatları, bel fıtığı ameliyatları, boyun fıtığı, bel kanal darlığı, omurga kırığı, boyun kanal darlığı, beyin kanamaları konuları başta olmak üzere binlerce ameliyat gerçekleştirdi. Etik değerlere bağlı, sevgi ve saygıyla bütünleşmiş, gelişmeyi ön planda tutan bir hekimlik anlayışı sergileyen Gökalp KARAARSLAN evli ve 2 çocuk babasıdır