Vali Yiğitbaşı’nın Kurban Bayramı Mesajı Vali Yiğitbaşı’nın Kurban Bayramı Mesajı

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2024 yılının Mayıs ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Geçtiğimiz ay Odamız için yoğun bir ay oldu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Genel Kurulu’na katıldık. Genel Kurul’da ATSO ve ATB işbirliğinde açılan standımızda Afyonumuzun lezzetlerini ikram ettik. Dolayısıyla Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Delegelerimiz, Kadın ve Genç Girişimciler Kurullarımız ile İlimizi temsil etmeye çalıştık. Genel Kurulun son günü Yönetim Kurulu Başkanımız ile birlikte ASELSAN Genel Müdürü Sayın Ahmet Akyol’u ziyaret ettik. Sağ olsun kendisi bizlerle ilgilendi. Programına uyarsa Temmuz-Ağustos aylarında ASELSAN Genel Müdürü Sayın Akyol’u Meclisimizde ağırlamayı düşünüyoruz. Yani çıtamızı yükseltmek için yapmamız gereken ne varsa onları yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca bundan sonraki Meclis Toplantımıza da programı uygun olursa Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı davet etmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi.

Toplantının ikinci gündem maddesinde 2024 yılı Nisan ayı karar özetleri oybirliğiyle onaylandı.

Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2024 yılı Nisan ayı Hesap Hülasası oybirliğiyle tasdik edildi.

Toplantının dördüncü gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel, Yönetim Kurulu’nun Nisan-Mayıs 2024 Faaliyetleri hakkında sunum yaptı.

Toplantının son gündem maddesi olan Dilek ve Temenniler kısmında; ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, gündemdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Hüsnü Serteser’in bilgilendirmesinin ardından ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, TEPAV verileri ile derlenen “Türkiye Dünyanın Neresinde” sunumunu Meclis Üyelerine yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer ve Meclis Üyesi Naci Mermer, Hac ibadetleri dolayısıyla Meclis Üyelerinden helallik istediler. Meclis Üyesi Emre Burak Tağ lobi talebi için söz aldı.

ATSO Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür ederek toplantıyı kapattı.

Editör: Birinci Editör