Afyonkarahisar İhsaniye Yaylabağ Belediyesi, 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye yardımı yaptı.

İhsaniye Yaylabağ Belediyesi geleneği bozmadı.4 Yıldır sürdürdüğü eğitime destek bu yılda devam etti. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki 300'ün üzerindeki ihtiyaç sahibi tüm öğrencilere kırtasiye malzemesi hediye edildi.

 

İhsaniye Yaylabağ Belediyesi, Başkan Niyazi Akgedik önderliğinde ,300'ün üzerindeki öğrenciye içinde defter, kalem, silgi, kalemtıraş, sulu boya, kuru boya, pastel boya, cetvel seti gibi malzemelerin yer aldığı okul çantası seti hediye etti.

 

Çocukların ihtiyaçlarını karşılayıp anne ve babaların yükünü bir nebze olsun hafifleterek destek olmak amacıyla yapılan yardımlar, daha önce ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelere yönelik olarak gerçekleştirildi.

4 Yıldır Devam Eden Öğrencilere kırtasiye desteği İçin,Şehit Ahmet ÖZTÜRK İlkokulu Öğrencileri ve Okul Müdürü Belediye Başkanı Niyazi Akgedik'in  makamında teşekkür ziyaretinde bulundular.