Vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak, istek, öneri ve şikâyetlerini iletebilmeleri amacıyla her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz Başkanlık etti.

 

Valilik B blok Toplantı Salonu’nda yapılan Halk Günü Toplantısı’na Vali Mustafa Tutulmaz’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Dr. Adem Uslu ile ilgili kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Toplantılar Vatandaşa Hizmet Adına Yapılıyor

 

Toplantının açılışında konuşan Vali Mustafa Tutulmaz, bu toplantılar ile toplumun tüm kesimine ulaşabilmeyi ve sorunlara daha hızlı çözümler üretebilmeyi amaçladıklarını söyleyerek: “Her ayın on beşinden sonraki ilk Salı günü sizlerle birlikte oluyoruz. Sıkıntılarınızı, taleplerinizi çözmeye çalışıyoruz. Bu toplantılar sıkıntılarınızı çözebilmeniz adına bir fırsat. Bizler devlet olarak vatandaşlara hizmet edebilmek adına buradayız. Vatandaşlarımız düzenli olarak yaptığımız toplantılarımıza katılarak çözüme kavuşturamadıkları sıkıntılarını bizlere iletebilirler, bizlerde imkânlarımız elverdiği ölçüde sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Ardından vatandaşlara sırasıyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, şikâyet, sıkıntı ve önerileri dinledi, çözüm üretmeye çalıştı. Vali Tutulmaz gerekli gördüğü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereğinin yapılmasını istedi.