İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için vatandaşlarımızın Valilikçe veya idari birimlere müracaatları beklenmeden, doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşılmasını sağlamak amacıyla düzenlenen halk günü toplantısı Vali  Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapıldı.

 

Vali Aziz Yıldırım’ın başkanlığında yapılan 3. Halk Günü toplantısında Vali Yardımcısı Erhan Günay ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu da hazır bulundu.

 

Valiliğin Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, daha öncede olduğu gibi bundan sonra vatandaşlarımıza her zaman Valilik kapılarının açık olduğunu belirtirken, Valilik makamının hizmet makamı olduğunu ve bu uğurda vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için tüm imkânların sarf edildiğini söyledi. Bakanlığımızın talimatlarıyla her ay vatandaşlarımızla bir araya geldiklerini ifade eden Vali Aziz Yıldırım, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi.

Konuşmasının devamında toplantıda bulunan vatandaşlara tek tek söz veren Vali Aziz Yıldırım’a vatandaşlar tarafından bu tür toplantıların düzenlenmesinde ve kendileri ile yakından ilgilenilmesinden dolayı olumlu ifadeler kullanıldı.

 

Afyonkarahisar merkezinden olduğu gibi ilçelerden de vatandaşların katıldığı toplantıda sorunlarını ve taleplerini anlatan vatandaşlar, içme suyu, ulaşım, eğitim, toplu taşıma,  sağlık, imar, park sorunu gibi konuların yanı sıra iş ve yardım taleplerini ilettiler.

 

Toplantının sonunda bu tür toplantıların vatandaşlarımızla devletimiz arasındaki bağları daha da güçlendireceğini belirten Valimiz Aziz Yıldırım, vatandaşlarımızın sorunları ile taleplerinin titizlikle not alındığını, vatandaşlarımızdan gelen tüm taleplerin yakından takipçisi olacağını ifade ederek toplantıyı bitirdi.